Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Termék részletek


Seiko Solar SNE391P1 férfi karóra óra

Seiko Solar SNE391P1 férfi karóra óra
 • Seiko Solar SNE391P1 férfi karóra óra
107 122 Ft
 •  

  Csomagolás: Eredeti SEIKO doboz
  Funkciók: Alap, Dátum és nap kijelzés, Fényenergia meghajtás, Lumineszkáló indexek és mutatók, Óra- perc és másodperc mutató
  Számlap színe: Kék
  Óratok színe: Ezüst
  Szíj színe: Ezüst

  Tok anyaga:

  Rozsdamentes nemesacél

  Szíj anyaga:

  Rozsdamentes nemesacél
  Díszítés: Kövek nélküli
  Tartozékok: Használati utasítás, Hivatalos SEIKO certifikát, Bolti garancialevél
  Üveg: Ásványi üveg
  Óramű: Solar: az óra kvarc szerkezetének energiaellátását a számlapon elhelyezett napelem biztosítja így biztosítva a működéshez szükséges energiát külső forrás (elem) nélkül
  Óra alakja: Kerek
  Óra típus: Analóg
  Óratok átmérője ø: 44 mm
  Óratok vastagsága: 12 mm
  Szíj hossza: 19 cm
  Szíj szélessége: 22 mm
  Garancia: 24 hónap
  Vízállóság: 10 ATM / 100 m
  Súly: 177 g
  Kollekció: Solar
  Típus: Klasszikus, sportos, elegáns, casual, lifestyle
  Kinek ajánljuk: FÉRFIAK

  Ezt a közkedvelt SEIKO modellt a fény energiája tartja állandó mozgásban. Kvarc szerkezetének energiaellátását a számlapon elhelyezett napelem biztosítja, így az elemcsere miatt nem kell aggódnia használójának.

   

  FIGYELEM! A napelem feltöltéséhez ne tegye ki az órát közvetlen, sugárzó napfénynek (például autó szélvédő) mert az átforrósodás károsíthatja az óra belső szerkezetét!

  SEIKO: mérföldkövek az óragyártásban

  A SEIKO története 1881-ben kezdődött, amikor is Hattori Kintaró megalapította az órajavító műhelyét Tokió központjában. A cég kezdetben import és belföldi órák forgalmazásával foglalkozott. Mindössze tizenegy évvel később cége elkészítette első óráját, majd 1895-ben az első karóráját. A SEIKO márkanév 1924-ben született meg.

   

  A SEIKO azt vallja, hogy a karóra sokkal több mint divatkiegészítő: viselője intim kelléke. A legjobb órák összhangban élnek a tulajdonosaikkal, és azok funkciói nyugalmat és elégedettséget biztosítanak. A SEIKO technológiai fejlesztései fókuszában az érzelmi technológia áll, amely interaktív kapcsolatot épít a viselő és termék között. 

   

  A SEIKO egy több jelentésű japán szó, jelentése lehet: tökéletes, perc és siker. Ezek a jelentések önmagukban kifejezik az alapító törekvéseit a kiválóság felé. A SEIKO nevéhez több száz szabadalom fűződik, amely forradalmasította az óragyártás világát, ám egyik sem akkora jelentőségű, mint az 1969-ben bemutatott kvarc karóra. Emellett többek között olyan korszakalkotó újításokkal jelent meg, mint a kinetikus kvarc karóra, a testhővel hajtott karóra, valamint a Spring Drive rendszer, amely egy új kategóriát teremtett a mechanikus és kvarc szerkezek mellett.

   

  A Seiko technikai fejlesztéseinek mindenkori fő vezérlő elve, hogy az órák a lehető legnagyobb összhangban legyenek viselőikkel, és hogy harmonikusan működő funkcióik által nyugalmat és elégedettséget biztosítsanak használóik számára. A Seiko számos sportverseny hivatalos időmérője, sőt, még a Hollywood-i filmvásznakon is megjelent több ízben.

   

   

 • Márka
  Seiko
  Szín
  Szállítási idő
  7-10 nap
  Szállítási költség
  490 Ft
  Cikkszám
  SNE391P1
Webáruház készítés